[-]
آخرین ارسالی ها
دانلود استانداردها و ضوابط طراحی سینما (فارسی)
شروع کننده:irdwg آخرین ارسال توسط:irdwg پاسخ ها:0 دانلود کتاب و مجلات معماری مشاهده:51 زمان:امروز
دانلود نقشه کامل سوله
شروع کننده:irdwg آخرین ارسال توسط:irdwg پاسخ ها:0 دانلود نقشه مشاهده:43 زمان:دیروز
سقف متال دک
شروع کننده:kamal-k آخرین ارسال توسط:kamal-k پاسخ ها:0 گفتگوی آزاد مشاهده:56 زمان:دیروز
دانلود نقشه معماری ویلای تریبلکس (دایره ای شکل)
شروع کننده:irdwg آخرین ارسال توسط:irdwg پاسخ ها:0 دانلود نقشه مشاهده:123 زمان:دیروز
آشنایی با وسایل آزمایشگاه مقاومت مصالح
شروع کننده:felez آخرین ارسال توسط:felez پاسخ ها:0 مقالات آموزشی مشاهده:107 زمان:۳-۴-۱۳۹۱
درخواست نرم افزار تفکیک اراضی
شروع کننده:seebche آخرین ارسال توسط:seebche پاسخ ها:5 و نرم افزارهای وابسته Aouto cad مشاهده:493 زمان:۳-۲-۱۳۹۱
سوال در مورد اجرای هال (سالن) 9 * 9
شروع کننده:P@dmIRA آخرین ارسال توسط:P@dmIRA پاسخ ها:0 گفتگوی آزاد مشاهده:183 زمان:۳-۲-۱۳۹۱
برگزاری دوره های جامع Safe , Etabs بصورت کاملا حرفه ای توسط مهندس غفاری
شروع کننده:sardar_maad آخرین ارسال توسط:sardar_maad پاسخ ها:4 نرم افزارهای تخصصی مشاهده:647 زمان:۳-۱-۱۳۹۱
ویدئو آموزش درس دینامیک
شروع کننده:Mahdiran12 آخرین ارسال توسط:Mahdiran12 پاسخ ها:0 درخواست ها مشاهده:124 زمان:۳-۱-۱۳۹۱
دانلود نقشه معماری مدرسه راهنمایی ۱۸ کلاسه
شروع کننده:irdwg آخرین ارسال توسط:irdwg پاسخ ها:0 دانلود نقشه مشاهده:112 زمان:۳-۱-۱۳۹۱

منابع , آزمون , برنامه ریزی کنکورآزاد   معرفی منابع و آزمون و برنامه ریزی و بحث درمورد کنکور کارشناسی ارشد مهندسی عمران دانشگاه آزاد
آغاز کننده pop
ارسال ها 49
بازدید ها 35219
ارسال پاسخ 

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
درصدها، نمره، رتبه و رشته ي قبولي شما در كنكور كارشناسي ارشد 1389 دانشگاه آزاد چه بود
نویسنده پیام
pop
آفلاین
کاربر خودمونی
*

تاریخ ثبت نام: خرد ۱۳۸۹
اعتبار: 0
13 بار تشکر شده در 8 پست
شماره ارسال: #41
RE: درصدها، نمره، رتبه و رشته ي قبولي شما در كنكور كارشناسي ارشد 1389 دانشگاه آزاد چه بود
<p>درود بر شما.</p>
<p>لطفا براي بحث در مورد تكميل ظرفيت كارشناسي ارشد دانشگاه آزاد فقط و فقط از تاپيك زير استفاده كنيد:</p>
<p>http://forum.icivil.ir/thread-257-post-1578.html</p>
۷-۲۴-۱۳۸۹ ۰۷:۳۰ صبح
یافتن تمامی ارسال های این کاربر نقل قول این ارسال در پاسخ
فروشگاه تخصصی عمران و معماری

جزوه عمرانآموزش زبان

asalmasal
آفلاین
کاربر درحال پیشرفت
**

تاریخ ثبت نام: مهر ۱۳۸۹
1 بار تشکر شده در 1 پست
شماره ارسال: #42
RE: درصدها، نمره، رتبه و رشته ي قبولي شما در كنكور كارشناسي ارشد 1389 دانشگاه آزاد چه بود
<p>سلام منم ميكروب رشت قبول شدم ترازم 5950 بود زبان80 /سلولي 47/ژن37/بيوشيمي54/ميكروب10</p>
۷-۲۹-۱۳۸۹ ۰۲:۱۵ صبح
تشکر شده توسط : pop
fa.afsh
آفلاین
کاربر درحال پیشرفت
**

تاریخ ثبت نام: بهم ۱۳۸۹
0 بار تشکر شده در 0 پست
شماره ارسال: #43
چه محیط دوستانه ای.
کسی از تهران هست که امسال بخواد برای آزاد سازه (ارشد)درس بخونه؟ پایه درس میخوام.پارسال آزاد 123 شدم.فعلا هم که از تکمیل ظرفیت خبری نشده.کسی در سطح درس خودم(یه کمم بالا پایین)پایه با هم درس خوندن باشه ایمیل بزنه.تحلیل و مقاومتم عالیه.پارسال 84 86 %زدم.خاک رو امسال خوب خوندم(کامل).پارسال نخونده بودم.فولاد بتن هم اوضام 60%به بالاست.ریاضیم نه.چندان جالب نیستسیالات هم که خدارو شکر برداشتن.
کسی باشه ریاضیش خوب باشه با هم بخونیم,تحلیل مقاومت م عالیه همینطور فولاد بتن متقابل کمک میکنم.باهم تست میزنیم و کار میکنیم.

fa.afsh@gmail.com

راستی منابع ذرسیم کامله.تست هامم همینطور.
جدایی ازاین مسایل هر کی کمک بخواد یا سیوالی باشه من خوشخال میشم...چه کنکور برای کنکوریها.چه درسی برا ی دانشجوها.
از همه بجه های این پی ج هم ممنون.موفق باشید.
۱۱-۱۱-۱۳۸۹ ۰۳:۰۹ صبح
tavahom
آفلاین
کاربر درحال پیشرفت
**

تاریخ ثبت نام: بهم ۱۳۸۹
0 بار تشکر شده در 0 پست
شماره ارسال: #44
در مورد مهندسی و مدیریت ساخت براتون میگم. باید برای قبولی تراز خیلی بالا بیارین. برای ارشد امسال این رشته در آزاد به جای سیالات وخاک درسای جدید مدیریتی گذاشته با ضریب 2. این گرایش بیشتر در مورد مهندسی ارزش هست.اگه درستون ضعیف یا متوسطه این رشته رو بیخیال شین چون قبولی در علوم تحقیقات نیازمند بیشترین تراز بین همه گرایش های عمران در همه دانشگاههای ازاد داره.
۱۱-۱۲-۱۳۸۹ ۰۳:۰۲ صبح
farhad10218
آفلاین
کاربر درحال پیشرفت
**

تاریخ ثبت نام: اسف ۱۳۸۹
0 بار تشکر شده در 0 پست
شماره ارسال: #45
(۱۱-۱۱-۱۳۸۹ ۰۳:۰۹ صبح)fa.afsh نوشته شده:  چه محیط دوستانه ای.
کسی از تهران هست که امسال بخواد برای آزاد سازه (ارشد)درس بخونه؟ پایه درس میخوام.پارسال آزاد 123 شدم.فعلا هم که از تکمیل ظرفیت خبری نشده.کسی در سطح درس خودم(یه کمم بالا پایین)پایه با هم درس خوندن باشه ایمیل بزنه.تحلیل و مقاومتم عالیه.پارسال 84 86 %زدم.خاک رو امسال خوب خوندم(کامل).پارسال نخونده بودم.فولاد بتن هم اوضام 60%به بالاست.ریاضیم نه.چندان جالب نیستسیالات هم که خدارو شکر برداشتن.
کسی باشه ریاضیش خوب باشه با هم بخونیم,تحلیل مقاومت م عالیه همینطور فولاد بتن متقابل کمک میکنم.باهم تست میزنیم و کار میکنیم.

fa.afsh@gmail.com

راستی منابع ذرسیم کامله.تست هامم همینطور.
جدایی ازاین مسایل هر کی کمک بخواد یا سیوالی باشه من خوشخال میشم...چه کنکور برای کنکوریها.چه درسی برا ی دانشجوها.
از همه بجه های این پی ج هم ممنون.موفق باشید.

درود بر شما دوست گرامی
منبع خوب میخوام برای فولاد و بتن....فولاد و بتن سری عمران رو دارم خیلی زیاده و به نظرم مطالبی رو که لازمم نیست توضیح داده بودجه بندی فولاد وبتن چه جوریه(از هر مبحث معمولا چندتا سوال میاد مثلا مبحث اعضای کششی)
موفق باشی
۱۲-۲-۱۳۸۹ ۰۵:۲۰ عصر
farhad10218
آفلاین
کاربر درحال پیشرفت
**

تاریخ ثبت نام: اسف ۱۳۸۹
0 بار تشکر شده در 0 پست
شماره ارسال: #46
درصدهای قولی آزاد 89  
با سلام خدمت دوستان گرامی
تعدادی درصد مربوط یه سال 89 مدتها قبل تو یکی از سایت ها برداشتم و با توجه به نیازی که بعضی دوستان داشتن همه رو یک جا گذاشتم برای دانلود حجمش:kb190

۱۲-۲-۱۳۸۹ ۰۵:۳۵ عصر
فروشگاه تخصصی عمران و معماری

جزوه عمرانآموزش زبان

civils
آفلاین
کاربر درحال پیشرفت
**

تاریخ ثبت نام: فرو ۱۳۹۰
0 بار تشکر شده در 0 پست
شماره ارسال: #47
سلام.سال نو مبارک.درصد و تراز مهندسی آب تهران مرکز سال 89 و88 رو به همراه تراز در مرحله تکمیل ظرفیت در این سالها رو میخوام .هرکسی داره لطفا در انجمن بگه.تشکر
۱-۶-۱۳۹۰ ۰۷:۴۳ عصر
hoda.larki
آفلاین
کاربر درحال پیشرفت
**

0 بار تشکر شده در 0 پست
شماره ارسال: #48
من برای کنکور 90 سازه تهران جنوب زدم . میانگین چه درصدی باید بزنم تا قبول بشم؟ معدل هم تاثیر داره یا نه؟
۱-۹-۱۳۹۰ ۰۳:۳۰ عصر
راضیه رستگار
آفلاین
کاربر درحال پیشرفت
**

0 بار تشکر شده در 0 پست
شماره ارسال: #49
Rainbow RE: درصدها، نمره، رتبه و رشته ي قبولي شما در كنكور كارشناسي ارشد 1389 دانشگاه آزاد چه بود
موضوع مورد برسی(سعد)سازه های عمرانی
با اجازتون این سوالتون رومی کویم
کنکور کارشناصی بارتبه19000

قبل شدم
کارشناسی ازاد راشر کت کردم ولی فبل نشدم........
و الان کارشناصی ارشدعلمی کار بردی در رشته معدن هستم.....در پروزه های عمرانی هم شر کت می کنم
۱-۱۲-۱۳۹۰ ۱۱:۱۸ عصر
ارسال پاسخ