جناب مهندس, اطلاعات نشان میدهد که شما عضو سایت نیستید
یا اگرعضو شده اید وارد سایت نشده اید
برای استفاده از تمام امکانات سایت ابتدا باید وارد شوید. با عضویت در کم تر از5 ثانیه توسط کادر زیر
این امر صورت میپذیرد درصورتی که قبلا ثبت نام کرده اید
پنجره را ببندید و وارد سایت شوید
کنکور ارشد عمران 89 کجا قبول شدید با چه رتبه ای ؟؟
<p style="text-align: right;">دوستان گرامی برای اینکه تاپیک ها نظم پیدا کنند لطفا رتبه ها و محل دانشگاه قبولی را اینجا بنویسید تا همه دوستان استفاده کنند و بحث خوبی داشته باشیم</p>
<p style="text-align: right;"> </p>
RE: کنکور ارشد عمران 89 کجا قبول شدید با چه رتبه ای ؟؟
<p><span style="font-size: small;">مرسی از راهنماییتون آقای وارمرد.</span></p>
<p><span style="font-size: small;">خودم هم این رشته رو دوست دارم ولی در مورد دانشگاه و هیات علمیش شک دارم.</span></p>
<p><span style="font-size: small;">امکان داره بهم بگین از کجا اطلاعات کسب کنم ممنون از لطفتون</span></p>
RE: کنکور ارشد عمران 89 کجا قبول شدید با چه رتبه ای ؟؟
<p>
(۶-۷-۱۳۸۹ ۰۶:۴۱ صبح)atefeh_siah نوشته شده: 1176 حمل و نقل روزانه قزوین الان پشیمونم چرا آب و فاضلاب عباس پور رو زودتر نزدم به نظرتون کدوم بهتره؟میشه بگید نمیدونم حمل و نقل چیه بازار کارش
</p>
<p>یکی از دوستان من حمل و نقل آزاد علوم تحقیقات خونده و راضی هست از رشته</p>
<p>رشته هایی مثل حمل و نقل و مدیریت خیلی خاص هستند و به عقیده من بازار کار خوبی دارند مخصوصا اگر در شهرهای بزرگ باشید اگر هم در شهر های کوچک باشید بازهم خوب هست چراکه شما جزو معدود متخصصان این رشته در منطقه خودتان میشوید و این یعنی یک برد بزرگ</p>
</p>
<p style="text-align: right;">سلام دوست عزيز.فكر كنم شما با 1200 جاهاي بهتري هم قبول ميشديد مثل محيط زيست ويا آب علم وصنعت وخواجه نصير وصنعتي اصفهان ولي انشاالله موفق باشيد.</p>