جناب مهندس, اطلاعات نشان میدهد که شما عضو سایت نیستید
یا اگرعضو شده اید وارد سایت نشده اید
برای استفاده از تمام امکانات سایت ابتدا باید وارد شوید. با عضویت در کم تر از5 ثانیه توسط کادر زیر
این امر صورت میپذیرد درصورتی که قبلا ثبت نام کرده اید
پنجره را ببندید و وارد سایت شوید
RE: کنکور ارشد عمران 89 کجا قبول شدید با چه رتبه ای ؟؟
سلام به همه... من سازه شبانه بین المللی امام خمینی قبول شدم + سازه تهران مرکز...
در حال خدمت هستم.اگر آزاد برم رزرو کنم و ترم بهمن برم/خدمتم تا اونموقع تموم میشه.اما اگر سراسری رو برم که مرخصی نمیدن (رفتم پرسیدم) باید سربازی رو ول کنم و بعد گرفتن مدرک برم.یعنی 2سال دیگه.حالا.نکته اینجاست.من اگر 2سال دیگه برم خدمت باید 14 ماه خدمت کنم به جای 5 ماه.چون من الان ی برگه کسری خدمت دستمه که تا قانونش تا اول سال 90 هستش.همون حضور پدر در جبهه.حالا آزاد برم یا سراسری؟
<p>
(۶-۲۲-۱۳۸۹ ۱۱:۴۱ عصر)shervin_blueman نوشته شده: سلام به همه... من سازه شبانه بین المللی امام خمینی قبول شدم + سازه تهران مرکز... در حال خدمت هستم.اگر آزاد برم رزرو کنم و ترم بهمن برم/خدمتم تا اونموقع تموم میشه.اما اگر سراسری رو برم که مرخصی نمیدن (رفتم پرسیدم) باید سربازی رو ول کنم و بعد گرفتن مدرک برم.یعنی 2سال دیگه.حالا.نکته اینجاست.من اگر 2سال دیگه برم خدمت باید 14 ماه خدمت کنم به جای 5 ماه.چون من الان ی برگه کسری خدمت دستمه که تا قانونش تا اول سال 90 هستش.همون حضور پدر در جبهه.حالا آزاد برم یا سراسری؟
</p>
<p>ااااااااااااااا</p>
<p>میومدی قزوین پیش خودمون</p>
<p>راستش رفتم ثبت نام اما اصلا از دانشگاه بین الملل قزوین خوشم نیومد</p>
<p>تو کدومو رفتی؟ </p>
<p>
(۶-۲۶-۱۳۸۹ ۰۴:۰۹ صبح)shervin_blueman نوشته شده: [b]قزوین اومدم.ثبتنام نکرد که.آره.منم زیاد حال نکردم.ولی آزاد تهران مرکز رفتم.اوووووووف.ردیف بود.هم فال/هم تماشا...
</p>
<p>koja rafti? mojtamae vali asro migi?ke nazdike meydon emam hoseyne????</p>
<p>age onjaro migi ke bi ensafi mikoni....</p>
<p>manam mikham enteghali begiram age beshe</p>
<p>dombale party migardam,</p>
<p>
(۶-۲۶-۱۳۸۹ ۰۶:۲۲ صبح)atefeh_siah نوشته شده: </p>
<p>
(۶-۲۶-۱۳۸۹ ۰۴:۰۹ صبح)shervin_blueman نوشته شده: [b]قزوین اومدم.ثبتنام نکرد که.آره.منم زیاد حال نکردم.ولی آزاد تهران مرکز رفتم.اوووووووف.ردیف بود.هم فال/هم تماشا...
</p>
<p>koja rafti? mojtamae vali asro migi?ke nazdike meydon emam hoseyne????</p>
<p>age onjaro migi ke bi ensafi mikoni....</p>
<p>manam mikham enteghali begiram age beshe</p>
<p>dombale party migardam,</p>
<p>
</p>
<p style="text-align: right;"><strong>نه باباااا... اونی که تو میدون پونک... هستش.مجتمع نیایش.امام حسین که قدیمیه.اینجارو ی 2/3 ساله که ساختن.رشته های برق/عمران/کامپیوتر/مکانیک تواین ساختمونن</strong></p>
salam be mina84
man karshenasimo tabari gereftam.ahle babol hastam.danehgash alie.mobaraketon bashe.
har ki mige bade eshtebah mikone.
?mitonam darsadatono bedonam
man sazeye hidroliky azad az ahar ghabol shodam
bacheha aghe kasy dar morede sazehaye hidroliky narm afzar ham rah ba amozeshe farsy dare mishe be meisam.alizadeh_arax@yahoo.com befreste
(۶-۸-۱۳۸۹ ۱۲:۲۴ صبح)baj نوشته شده: سلام
من با رتبه 1948 سازه علم و فرهنگ تهران قبول شدم
آزاد هم سازه تهران جنوب زدم و احتمالا قبول میشم
به نظر شما کدوم بهتر و معتبرتره
ممنونم
سلام و خسته نباشيد . تهران جنوب بهتره به نظر من !
ميشه كارنامه ي سراسري خودتون رو برام ميل ميل كنيد - ممنون ميشم ashkan7855@yahoo.com