جناب مهندس, اطلاعات نشان میدهد که شما عضو سایت نیستید
یا اگرعضو شده اید وارد سایت نشده اید
برای استفاده از تمام امکانات سایت ابتدا باید وارد شوید. با عضویت در کم تر از5 ثانیه توسط کادر زیر
این امر صورت میپذیرد درصورتی که قبلا ثبت نام کرده اید
پنجره را ببندید و وارد سایت شوید
RE: کنکور کارشناسی ارشد عمران سال 89 را چطور ارزیابی کردید؟؟
آقا یک سوال.... سر کنکور آزاد... مثلا رشته سازه زدی.وقتی میری سر جلسه باید به سوالات فولاد بتن جواب بدی دیگه.تا اینجاش درست.ی نکته ای هست.دفترچه سوالی که میدن دستت سوالات گرایش دیگه هم داره.کلید های او سوالا فرق میکنه؟یعنی مثلا بجای اینکه برم بتن جواب بدم.درس هیدرولیک با همون شماره سوال جواب بدم
<p>
(۱-۱۹-۱۳۸۹ ۰۸:۵۵ عصر)shervin_blueman نوشته شده: آقا یک سوال.... سر کنکور آزاد... مثلا رشته سازه زدی.وقتی میری سر جلسه باید به سوالات فولاد بتن جواب بدی دیگه.تا اینجاش درست.ی نکته ای هست.دفترچه سوالی که میدن دستت سوالات گرایش دیگه هم داره.کلید های او سوالا فرق میکنه؟یعنی مثلا بجای اینکه برم بتن جواب بدم.درس هیدرولیک با همون شماره سوال جواب بدم
</p>
<p dir="rtl">اولا تو این کتاب های هفت سال کنکور عمران چک کن ببین معادل شماره همون تست تو گریش دیگه همون گزینه شده یا نه.من هنوز کتاب هفت سال رو نخریدم وگرنه برات چک میکردم.</p>
<p dir="rtl">بعدشم درس هیدرولیک که واسه گرایش هیدرولیکه خودش بتن داره که فکر کنم آزاد واسه همه گرایش های بتن دار یه مجموعه بتن طراحی میکنه دیگه.بعید میدونم سوالات بتن فرق کنه.مثلا میتونی مدیریت ساخت جاش بزنی یا پی.</p>
<p dir="rtl">البته اینا حدسه فقط شاید دارم اشتباه میگم.</p>
<p>سلام من درصدهام رو میگم اگر کسی میتونه نظری بده اصلا هم برام مهم نیست درست و غلطش فقط لطف کنید درست بگین زبان 36 ریاضی حدود 60 جامدات 47 سیالات حدود 60 خاک 35 طراحی 12</p>
<p>
(۲-۲۷-۱۳۸۹ ۰۲:۳۷ عصر)rezacivil84 نوشته شده: </p>
<p>سلام من درصدهام رو میگم اگر کسی میتونه نظری بده اصلا هم برام مهم نیست درست و غلطش فقط لطف کنید درست بگین زبان 36 ریاضی حدود 60 جامدات 47 سیالات حدود 60 خاک 35 طراحی 12</p>
<p>
<p>
<p></p>
<p>
<p>
</p>
<p>معدلم هم 13.5 از صنعتی امیرکبیر</p>
<p>
</p>
<p>دوست عزیز ان شا الله 4 روز دیگه نتیجه ی زحمتی که کشیدی رو می بینی . احتمالا بین 300 تا 700 بشی .</p>